Magazin

Királyi botrány! Újabb könyv hozhatja kínos helyzetbe Vilmos herceget

2023.11.20. I 12:20
Egy palotai forrás elmondta a brit lapnak, egyértelműen látják, Scobie a botránykönyvével Vilmost és Katalint vette célpontjául. 

Omid Scobie királyi szakértő könyve, az Endgame november végén kerül a boltok polcaira, a kötetből már a külföldi sajtó munkatársai is szemléztek. Az egyik történet elég rossz színben tüntette fel Vilmos herceget, ami miatt a palota alkalmazottai is dühösek, írta meg a Daily Mirror.

A könyvben Scobie leírta, hogy amikor Erzsébet királynő haldoklott, Harry herceg próbálta telefonon elérni bátyját, hogy megkérdezze, nem mennének-e a balmorali kastélyba együtt, de a trónörökös ignorálta az öccsét. Nem vette fel neki a telefont, és az üzeneteire sem válaszolt.

Ez a történet a trónörököst elég negatív színben tünteti fel, pont ezért zaklatta fel a palota alkalmazottait, hogy ezt a sztorit Scobie kiszivárogtatta új könyvében. A szerző azt is kiemelte, Vilmos úgy érzi, örökre elveszítette az öccsét, és nem akar esélyt adni, hogy megismerje az új énjét. Szerinte egyértelműen átmosták az agyát a pszichológusok Amerikában.