Magazin

Elképesztő! Liptai Claudia táncra hívta Ördög Nórát

2023.11.20. I 19:50
A zsűritag elfogadta a kihívást, így nem elképzelhetetlen, hogy jövőre mindketten a táncparketten mutassák meg, mit tudnak. 
Egyedülálló extra produkcióval lépett színpadra a tegnap esti Dancing with the Starban a Játékszín tánckara, azaz Molnár Andrea, Liptai Claudia, Kolovratnik Krisztián és Csonka András a Hölgyválasz című színdarab egyik jelenetével. A produkció után Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna pár szót váltott a művészekkel, de Liptai Claudia átvette a szót és megdöbbentő kérdéssel fordult Ördög Nórához, aki a zsűriben foglalt helyet.

Lékai-Kiss Ramóna kérdése indította el a lavinát, aki megkérdezte Liptai Claudiától, hogy lehetséges-e, hogy jövőre versenyzőként térjen vissza a műsorba, mivel remekül táncol. A színésznő először elviccelődte a kérdést, madjt átvette a szót és váratlanul Ördög Nórához fordult.

Egyébként, Nóri! Szerintem már négy éve ülsz a popódon, hát gyere táncolni velem jövőre itt a Dancingbe, van ilyen formáció is! - hangzott a kérés Liptai Claudiától, majd Ördög Nóra nagyon lelkesen válaszolt a kihívásra.

Micsoda ötlet! Egyébként simán, én veled bevállalnám. És egyébként én is ezt akartam mondani, hogy ezek után nem menekülsz!" - vágott vissza Ördög Nóra.