Szórakoztató műsor

Az év KO-ja! Rácz Jenő kiütötte Kabát Pétert!

2023.11.20. I 10:05
A sztárséf merevre ütötte az egykori válogatott focistát, akinek párja zokogva rohant fel a ringbe.

A Sztárbox tegnap esti adásában kialakult az elődöntős mezőny. Az első meccsen Kállay-Saunders András és Józan László csaptak össze, a negyedik menet után a szakmai zsűri a színésznek ítélte a győzelmet, megosztott pontozással győzött Józan László.

A női mérkőzésen Szabados Ági és Janicsák Veca kerültek szembe egymással. A műsorvezető és az énekesnő között élénken ment az adok kapok, végül esetükben is a szakmai zsűri választotta ki a meccs nyertesét: Janicsák megosztott pontozással jutott az elődöntőbe.

Az utolsó meccsen Rácz Jenő és Kabát Péter csaptak össze egymással, a séf kiütéssel győzött a második menetben, az egykori futballista pedig néhány percre eszméletét vesztette a ringben. Miután a helyszínen megbizonyosodtak arról, hogy Kabát jól van, a sztárséf elárulta, hogyan élte meg a történteket.

Majd biztos, hogy megrázó lesz, most annyira gyorsan történt minden… igazából tényleg nem készültem erre az ütésre, nyilván ütöttük egymást, de ugyanúgy engem is eltalálhatott volna… ez valahogy elindult, ez az ütés, nem tudok rá mit mondani. Sajnálom, hogy ez így történt - fogalmazott a séf, aki elárulta, hogy az elmúlt hat hónapban igen keveset beszéltek Kabáttal, hogy könnyebben tudjanak készülni az összecsapásra.

Kabát Péter egy idő után elmondta, jól van, egyedül azt sajnálja nagyon, hogy a párját megviselték a látottak, ugyanis Róka Adrienne zokogva rohant a ringbe, miután a párja elájult.

Szeretnék a barátomnak gratulálni! Tudtam, hogy nagyon kemény meccs lesz. Tudtam, hogy sokkal előrébb tart ebben a sportágban. Én öt hónapja kezdtem, előtte soha az életben nem volt rajtam bokszkesztyű. Nem jókor jött ez a sérülés sem, de én azt kívánom a Jenőnek, hogyha ez így alakult, hogy nyerje meg a Sztárboxot. Én itt leszek minden meccsén és drukkolni fogok neki! – jelentette ki Kabát, majd köszönetet mondott az edzőjének és a támogatóinak.

Már megvan az elődöntő meccseinek leosztása is. Ha nem jön közbe sérülés, akkor a tervek szerint a következőképpen alakul majd a sorrend:

November 26, első elődöntő

Férfi középsúly: Istenes Bence – Rácz Jenő

Női könnyűsúly: Berki Mazsi – Janicsák Veca

Férfi nehézsúly: Brasch Bence – Szegedi Fecsó

December 3. Második elődöntő

Férfi középsúly: Molnár Áron – Józan László

Női könnyűsúly: Dobos Evelin – Nyári Dia

Férfi nehézsúly: Árpa Attila – Pintér Tibor