Újratervezés! Külföldön akarja újra felépíteni magát Mohamed Fatima

2023.11.19. I 17:15
Tiszta vizet öntött a pohárba a Fekete Vonat énekesnője.

„Elmenekült az országból Mohamed Fatima, látni sem akarja zenésztársait és énekelni sem halljuk már többé” – az utóbbi időben záporoztak az ilyen és ehhez hasonló felvetések a Fekete Vonat énekesnőjéről. A Tények Plusz utánajárt, mi az igazság. Lengyelországban érték utol Fatimát, aki őszintén beszélt arról, miért van külföldön.

„Én nem menekülök. Mitől meneküljek? Persze, hogy fel vagyok dúlva, mert épp az életemet csinálom. Két online céggel tárgyalok, meg egy producerrel” – nyilatkozta telefonon a jelenleg Katowicében tartózkodó énekesnő. Igaz, hogy külföldön tartózkodik, de tagadja, hogy ez menekülés lenne a részéről. Újjá próbálja építeni az életét a Fekete Vonat-botrány után.

Zenésztársairól – Beatről és L. L. Juniorról – a következőket árulta el: „Nem tartom velük a kapcsolatot. A Juniorral egyáltalán, a Beattel már beszéltem azóta, de nem tartom velük a kapcsolatot és nem is szeretnék semmilyen kapcsolatot, semmilyen formában velük. És nem a harag beszél belőlem, hanem az, hogy ha az ember egyszer már megégeti magát, nem megy oda vissza még egyszer.”