Párkapcsolat

Sztárok, akik sokkal fiatalabb partner mellett keresik a boldogságot

2023.11.17. I 17:40
Összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik szintén jóval fiatalabb párt választottak maguknak. 

Egy éve van együtt Brad Pitt és Ines de Ramon. A színésznek a válása óta ez az első “rendes” párkapcsolata, ennek ellenére mégsem siette el a kapcsolat felvállalását, sőt, okosan megvárta, míg volt felesége Budapestre érkezik. De nem Brad Pitt az egyetlen a sztárvilágban, aki idősebb korára fiatalabb nő mellett találta meg, vagy legalábbis keresi a boldogságot – írta az ATV

Például Robert De Niro 79 évesen ismét apa lett. A színészlegenda egy 37 évvel fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot, aki egyébként csak nagyon ritkán szerepel a nyilvánosság előtt. 
Al Pacino is a „nyugdíjas éveiben” vált újra édesapává. A színésznek és 54 évvel fiatalabb barátnőjének a nyáron született meg a pici babájuk. A kicsi születése előtt azonban kitört a botrány, ugyanis a színész DNS-tesztet követelt, mert nem tudta elhinni, hogy ennyi idősen újra apa lesz. Végül a páros idén nyáron szakított, és lapunk is megírta, hogy Al Pacinónak horribilis összegű gyerektartást kell fizetnie a barátnőjének.

Nem maradt ki a sorból Leonardo DiCaprio sem, akinek 23 évvel fiatalabb modell barátnője van. Vittoria Ceretti még csak 25 éves, de már túl van egy váláson is. 

A 78 éves Rod Stewart is többször volt már házas, a mostani feleségével pedig 2007-ben mondták ki a boldogító igent. Penny Lancaster 52 éves, így közte és a férje között is elég jelentős korkülönbségről beszélhetünk.

De nem csak a sztároknál fordul elő, hogy fiatalabb nők társaságában keresik a boldogságot. Az egykori amerikai elnök, Donald Trump és felesége, Melania Trump között is 24 év a korkülönbség.

És persze azt is kijelenthető, hogy nemcsak a férfiak választanak maguknak fiatalabb párt. A 61 éves Demi Moore-ról például lehet tudni, hogy a fiatalabb férfiakhoz vonzódik: korábban felesége volt a most 45 éves Aston Kutchernek, tavaly nyáron pedig egy nála 15 évvel fiatalabb sztárséffel jött össze, ám úgy tudni, hogy az a kapcsolat nem tartott sokáig. 

A most 70 éves Brigitte Macron is fiatalabb férfi oldalán találta meg a boldogságot. Mint ismert, a 45 éves Emmanuel Macron francia elnök és Brigitte Macron 2007 óta házasok.

Cher korát meghazudtoló formában van, így nem csoda, hogy a 36 éves zenei menedzser, Alexander Edwards is szemet vetett rá. A friss sztárpárt rengeteg kritika érte az elmúlt napokban, melyekre Cher Twitteren vágott vissza.

„Ahogyan azt mindannyian tudjuk, én nem ma születtem, és amit biztosan tudok, hogy soha nincs garancia. Amikor meghozol egy döntést, vállalod a vele járó kockázatot is. Én mindig kockáztattam, ilyen vagyok én.”