Szórakoztató műsor

Kutyakaland! Új életet kezd Kabát Péter és a menyasszonya

2023.11.17. I 12:20
Nagyon készülnek is rá, ráadásul valóra válik a sportoló dédelgetett álma is.

Kabát Péter és párja, Róka Adrienn lassan tizenhárom éve él együtt boldogan, most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett az életük. – Minden a legnagyobb rendben van köztünk. Adri az utóbbi időben nem akart már szerepelni, de mi ettől függetlenül boldogan élünk együtt. 

Sok dolgunk és tervünk van: most tervezünk családi házba költözni, ahol kertünk is lesz. Így lehet végre kutyám, amire nagyon régóta vágyom. Igaz, van két cicánk, de a kutya az igazi, az a kedvenc állatom – jelentette ki Kabát Péter

Más változás is lesz rövidesen a volt válogatott labdarúgó életében, ugyanis vasárnap bokszolóként is bemutatkozik. Annak ellenére, hogy szilánkosra törte az ujját, miközben az RTL Sztárbox című műsorára készült. Ennek ellenére nem lép vissza a megmérettetéstől, és készen áll megküzdeni ellenfelével, Rácz Jenővel.

Megkönnyeztem, amikor eltört a kezem. Ennyit készültem, és az utolsó hónapban ez történik… Megpróbálom ezen túltenni magam. Minden nap edzek továbbra is. A jobb kezem erősebb, de most a balt is felhozzuk arra a szintre. Nagyon fáj, de nem érdekel. Ki fogok állni, és meg fogom verni Jenőtmondta el a Blikknek.

Amint az fentebb kiderült, ma már tisztességes párkapcsolatban él, a fiatal éveiben azonban nem vetette meg a futó kalandokat Kabát Péter. A focistából lett médiaszemélyiség az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának felvételén teregette ki a hálószobatitkait. Hogy miről is beszélt a két Péter, az kiderül ma este a Life Tv képernyőjén.