Magazin

Kortalan szépség! Demcsák Zsuzsa: ilyen egy 10-es test a kommentelők szerint

2023.11.17. I 16:35
A 45 éves műsorvezető farmer összeállítása egyaránt hangsúlyozta a dekoltázsát és a hosszú combjait. 
„Ejha” - Köllő Babett kommentje mindent elmond arról, mennyire dögös szettben fotózták le Demcsák Zsuzsát a Farm VIP egyik promóciós felvételéhez. A 45 éves műsorvezető észbontóan festett a farmer összeállításban.

November 20-án indul a TV2 realityje, amelyben 16 hírességnek kell megküzdenie a vidéki, nomád élet kihívásaival. Mint azt már megszokhattuk, a résztvevők és a csatorna a start előtti napokban folyamatosan kedvcsináló tartalmakkal szórakoztatják a nagyérdeműt. 
Demcsák Zsuzsa egy olyan műtermi fotót osztott meg, amelyen bevállalós outfitben látható. Míg a rövid farmertop a dekoltázsát, addig az extra rövid szoknya a combjait hangsúlyozta. Nem véletlen, hogy megindult a bókáradat. Köllő Babetten kívül Rubint Réka, valamint Lakatos Levente sem bírta ki, hogy ne írjon valamit a poszthoz.

A kommentelők körében is nagy sikert aratott. Volt, aki azt írta: Demcsák Zsuzsa esetében már megszokott, hogy mindig szexi a képernyőn, más az alakját dicsérte. "Azért ez ott van a toppon, 10-es test" - fogalmazott az egyik hozzászóló.