Magazin

Családi botrány! Britney Spears anyja eladogatja lánya holmijait

2023.11.17. I 14:25
Az énekesnő gondnoksága miatt édesanyjától is elhidegült, évekig nem találkoztak és nem is beszéltek egymással.

Nemrég azonban olvadni kezdett a jég Britney Spears és édesanyja között, amit egy újabb hír most tönkretenni látszik. Lynne Spears-t most azzal vádolják, hogy a család 14 éves viszálya közepette "haszonszerzés céljából" értékesítette a lánya nevéhez kötődő termékeket.

Britney és édesanyja között több mint egy évtizede feszült a viszony, miután édesapja, Jamie gondnokság alá helyezte a lányt. De 2023 elején úgy tűnt, hogy kibékülnek, és a pophercegnő lelkesen mesélte is közösségi oldalán, hogy édesanyja három év után először végre becsöngetett hozzá. 

Britney, aki maga is kétgyermekes anyuka nagyon örült annak, hogy végre közösen is programozhatnak. "Az idő minden sebet begyógyít. Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy 14 év után végre összejött a közös kávézás! Menjünk együtt bevásárolni ezután!" - írta a popénekesnő

Nemrég azonban az a hír terjedt el, hogy Lynne Spears és barátnője Tatum éveken át árulta Britney cuccait. Lynne a rágalmakat teljes mértékben tagadja, üzent is Britney-nek, mondván soha nem szabadulna meg lánya cuccaitól, mert nagyon jól tudja mennyire fontosak ezek a számára. Azt is felajánlotta, hogy eljuttattja bármelyiket Britney-nek, ha szüksége lenne rájuk.