Szórakoztató műsor

Sztárbox! 16 kilótól szabadult meg Rácz Jenő

2023.11.16. I 10:10
Igazi Schwarzenegger lett a sztárséf a felkészülés alatt, Hihetetlen, milyen jó formába hozta magát.

Rácz Jenő az elmúlt időben csaknem annyi időt tölthetett az edzőteremeben, mint a konyhában, legalábbis a brutális átalakulása erről tanúskodik. A Sztárboxra való edzés úgy látszik nemcsak a ringben nyújtott teljesítményének növelése miatt volt kifizetődő, hanem azért is, mert ennek eredménye egy hihetetlen fogyás is volt.

„Életem legnagyobb utazása az elmúlt 6 hónap! Emlékszem, amikor Márciusban őrültnek tartottak a szeretteim, hogy fontolóra vettem a Sztárboxban való részvételt! Pedig akkor még igen csak járni tanultam a térdműtétem után! Addig noszogattam magam, amíg májusban el is kezdtük a munkát! Tudtam, hogy első sorban nem a súlycsoportomban lévő embereket, hanem először saját magamat kell legyőznöm.”

Így lettem a középsúly legsúlyosabb 90 kg-s versenyzőjéből a legkönnyebb – írta legutóbbi Instagram-posztjában Jenő.

„Bárhogyan is alakuljon a hétvége beleadtam mindent, életem legszebb és legizgalmasabb idején vagyok túl, ezért már most hálás vagyok az RTL-nek, a feleségemnek, aki minden nap támogatott, az edzőmnek, aki akkor is hitt bennem, amikor mások kételkedtek. A kislányomnak aki melegséget és szeretetet adott amikor apának fájt a feje, minden este megsimogatta és megpuszilgatta a fejemet. Kell ennél több?” – tette hozzá a sztárséf