Párkapcsolat

Szent a béke? Újabb fordulat L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője kapcsolatában

2023.11.16. I 15:30
Egy nagyobb szünet után újra együtt mutatkozott a rapper és Dárdai Blanka egy szórakozóhelyen.

Csúnya szakításuk után úgy tűnt, végleg vége L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnőjének viharos kapcsolata. Dárdai korábban azt is elárulta, hogy pszichológushoz jár, az segít neki feldolgozni a történteket. Az énekesnő egy darabig ki is tartott amellett, hogy nincs szüksége a folytonos vitákra, most mégis megbocsátotta a rappernek, hogy nyilvánosan megalázta őt a közösségi oldalán keresztül.

Neked meg sok boldogságot kívánok és köszönök mindent! És csak remélni tudom, hogy a jövőben a többi csöves közvetítő nélkül élsz majd meg, és a havi 2 millióból tényleg megkapod a négyet vagy inkább ötöt" - írta a szakításukat követően L.L. Junior, amiért Dárdai nagyon megharagudott rá, valószínűleg azért is volt hosszabb a mostani mosolyszünet, mint a korábbiak.

Most egy szórakozóhelyen leplezték le magukat, ahová L.L. Junior hivatalos volt, mint sztárvendég, és Dárdai is elkísérte őt. Az énekesnő a rapper mellett ülve dúdolta a dalt, majd tapssal ismerte el a zenész előadását, szemmel láthatóan jól szórakoztak, úgy tűnik, már nem haragszanak egymásra - írja a Bors.