Megemlékezés

Megszakad a szív! Jennifer Aniston összetörve köszönt el Matthew Perrytől

2023.11.16. I 09:05
A Jóbarátok sztárja olyan történettel állt elő, amiről csak ő és elhunyt barátja tudtak.

Jennifer Aniston hihetetlen, senki által nem ismert történetet osztott meg Perryről. Végső búcsújában valamelyest megmagyarázta, hogy miért tartott olyan sokáig, hogy elbúcsúzzon Matthew Perrytől: „Az, hogy el kellett búcsúznom a mi Mattynktől, az érzelmek olyan őrült hulláma volt, amit még soha nem tapasztaltam” – írta a színésznő.

„Mindannyian megtapasztaljuk a veszteséget életünk egy bizonyos pontján. Az élet elvesztése vagy a szerelem elvesztése. Ha képes vagy igazán benne lenni ebben a gyászban, az lehetővé teszi, hogy érezd az öröm és a hála pillanatait, hogy valakit milyen mélyen szerettél. És mi mélyen szerettük őt. Ő a DNS-ünk része volt. Mindig hatan voltunk. 

Ez egy kiválasztott család volt, amely örökre megváltoztatta azt, hogy kik voltunk és milyen utat fogunk járni. Matty szerette megnevettetni az embereket. Ahogy ő maga mondta, ha nem hallotta a „nevetést”, azt hitte, hogy meg fog halni. Az élete szó szerint ettől függött. És fiam, ez sikerült is neki. Mindannyiunkat megnevettetett. És keményen nevetett.”

Anniston ezután felidézte, hogy az elmúlt hetekben átnézte az üzeneteket, amiket Perryvel váltott, és rátalált valami igazán különlegesre, amiről csak ő és Perry tudtak: „Találtam egy sms-t, amit egy nap a semmiből küldött nekem. Minden benne van.”

„Az, hogy megnevettetlek téged, bearanyozza a napomat” – írta a színész, mire Aniston ezt válaszolta: „Oh, az első az ezernyi alkalomból.”

„Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megbékéltél, és nincs többé semmi fájdalmad. Mindennap beszélek veled... néha szinte hallom, ahogy azt mondod: „Lehetnél még őrültebb?”. Pihenj kisöcsém. Mindig feldobtad a napomat...” – zárta sorait a színésznő.