Magazin

Belevaló! Tóth Gabi keményen visszaszólt az őt kritizálóknak

2023.11.16. I 12:20
Semmi sem állíthatja meg az énekesnőt.

Tóth Gabi évek óta támadások kereszttűzében áll, de olyan gyűlölet cunamin, mint az elmúlt hónapokban, talán még sosem zúdult rá. Ennek az oka, hogy nyáron Krausz Gábor a semmiből bejelentette 6 év után elválnak az énekesnővel. Szinte azonnal felröppent a pletyka, szakításuk oka, hogy Gabi összejött a Fricska táncegyüttes egy tagjával.

Az énekesnő azóta mintha szándékosan locsolgatna olajat a tűzre. Kezdte azzal, hogy megjelent legújabb dala, Átkozott nyár címmel, melyben azt sugallja, ő egy áldozat volt ebben a történetben, majd a Sztárban Sztár leszek! színpadán élőben elő is adta a számot, immáron új kedvesével, Papp Máté Bencével, akivel forró csókot váltottak a produkció végén. 

Ezt megspékelte azzal, hogy bár a séffel abban állapodtak meg, nem nyilatkoznak a válásukkal kapcsolatban, Gabi egy hosszú Instagram-bejegyzésben taglalta, mennyire nem volt boldog Gábor mellett. Állítja, csak Hannaróza miatt maradtak együtt, és csak azért mutatta a külvilág felé, hogy tökéletes a kapcsolatuk, mert szerette volna hinni, hogy az. Gábor azóta is hallgat és csupán finom utalásokkal reagál közösségi oldalain az énekesnő tetteire.

Gabi minden utálat ellenére úszik a boldogságban, hiszen van egy új fiatal szerelme és legújabb dalát is rengetegen meghallgatták Youtube-on. Ennek kapcsán nyilatkozott is a Metropolnak

„Ennek a dalnak a megszületése olyan volt, mint amikor végre kinyílik egy szelep, és kitódul rajta a felesleges gőz: megkönnyebbülésnek éreztem a születése pillanatát. Jól esett elénekelni, kiénekelni magamból. Az pedig, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokan sokan meghallgatták, külön öröm számomra. 

Persze tudom, hogy voltak, akik csak azért kattintottak rá, hogy keressenek valamit, amibe bele lehet kötni, de azokkal én nem foglalkozom. Számomra az a lényeges, hogy hány embernek tudtam boldogságot okozni vele. Mert ez a fontos, ezektől az emberektől kapok én is erőt.”