Magazin

Inspiráció! Mel Gibson az egyik példaképe Can Yamannak

2023.11.15. I 12:20
A Mr. Wrong sorozat főhőse úgy érzi, egyelőre abban a szerepben kell a maximumot nyújtania, amely a jelenlegi sikereket garantálja a számára.

A török filmvilág egyik fénylő csillaga, Can Yaman úgy véli, a színészi lét nagyszerű dolog, mert ennek segítségével nyitott sok mindenre, a lehetőségekre, és ez izgatja. „Mert nem tudsz semmit biztosan. Ez mindig több motivációt ad nekem. Tegyük fel, hogy engem éppen az a tény motivál, hogy nem tudom, mi vár rám” – közölte a Mr. Wrong sorozat főhőse.

Arra a kérdésre, hogy elhagyná a romantikus vígjáték műfaját, hogy nagyobb kihívásokkal teli filmekkel, drámákkal vagy történelmi filmekkel versenyezzen, igencsak meglepő választ adott a sármos színész.

„Ez egy olyan hiba, amelybe sok színész beleesik. Amikor egy dolgot tesznek és népszerűvé válnak, mint ahogy azt a Daydreamerrel tettem nemzetközi szinten, megpróbálnak szerepet cserélni. De miért hagyja abba a munka típusát, hogy most valami újat keressen? Mert? Miért nem folytatja? 30 évesen jobban érzem magam, amikor ilyen szerepeket játszok. 40 éves koromban, már érettebben nem leszek feltétlenül képes romantikus vígjátékokra. Majd akkor több akció- vagy történelmi filmet fogok készíteni” – mondta Can Yaman.

És ki az a színész, aki inspirálja őt nap, mint nap, hogy a maximumot nyújtsa a kamerák előtt? „Brad Pitt, Mel Gibson és Johnny Depp a stílusért. Ez a három színész mindig inspirált” – mondta mosolyogva a színész.