Életmód

Gyógyulóban! Egyre jobban van a sztrókot kapott Baranyi László

2023.11.15. I 09:05
A színészt és feleségét is nagyon megviseli a változékony időjárás, de a Família Kft. sztárja mindent megtesz annak érdekében, hogy megélje a 100 évet.

Baranyi László pár hónappal ezelőtt arról beszélt, mennyire elszomorítja, hogy sorra érik a problémák: a nyáron sztrókot kapott, majd nem sokkal később prosztatagyulladással küzdött. Most a Meglepetés magazinnak adott interjút, így derült ki, hogy mostanában sűrűn jár bíróságra, hiszen évek óta húzódik egy pere, amiben legalább 1 millió 200 ezer forint forog kockán.

"A történet hosszú, egy bécsi üdülési jogról van szó. A lényeg, hogy kapzsi, szélhámosok emberek becsaptak. Nem egyedül vagyok károsult, csak én rendőrségi feljelentést tettem. A feleségem a lelkemre kötötte, nehogy felizgassam magam, nem ér annyit az egész" - osztotta meg a lappal a színművész, aki elárulta, hogy van mostanában.

A lábam gyenge, már csak lassan tudok menni. Botot nem akarok használni, mert úgy érzem, akkor kezdődne csak el az igazi leépülés. Pszichésen rosszul hatna rám, ha erőtlennek látnám magam. Néhány éve még fekvőtámaszokat csináltam, de amióta bejött a Covid, engem is elér mindenféle nyavalya” – mesélte a Família Kft. sztárja. "Persze, lehet, hogy ez már a korral jár, de nem akarok tudomást venni arról, hogy elmúlt az idő felettem" – tette hozzá.