Magazin

Az évtized 10 legjobb sorozata

2023.11.15. I 17:40
A legjobb és egyben legnézettebb sorozatok listája nagyon szigorúan és gondosan lett összeválogatva.

Az alábbi listában megmutatjuk, hogy melyek voltak a legnépszerűbb sorozatok, de nem csak saját vélemény alapján:

·         A nézők értékelései alapján
·         Az újranézések száma szerint
·         A kritikusok véleményét figyelembe véve
 

#10 Ted Lasso (2020-)

Műfaj: komédia
Játékidő: 30 perc

Ted Lasso amerikai főiskolai futballedző Londonba megy, hogy az AFC Richmondot, az angol Premier League-ben szereplő, nehéz helyzetben lévő labdarúgócsapatot irányítsa.
#9 Narcos (2015-2017)

Műfaj: krimi
 Játékidő: 49 perc

A kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar, valamint az országot az évek során sújtó számos más drogbáró bűntetteinek krónikája.

 
#8 A Central parki ötök (2019)

Műfaj: krimi
 Játékidő: 75 perc

Öt harlemi tinédzser egy rémálom csapdájába kerül, amikor hamisan megvádolják őket egy brutális támadással a Central Parkban. Igaz történet alapján.

 
#7 Utódlás (2018-2023)

Műfaj: komédia-dráma
 Játékidő: 60 perc

A Roy család arról ismert, hogy a világ legnagyobb média- és szórakoztatóipari vállalatát irányítja. A világuk azonban megváltozik, amikor apjuk lemond a cég éléről.

#6 Better Call Saul (2015-2022)

Műfaj: krimi
 Játékidő: 46 perc

Jimmy McGill bűnügyi ügyvéd megpróbáltatásai és kihívásai a Walter White-tal és Jesse Pinkmannel való sorsdöntő találkozását megelőző években.
 

#5 Az utolsó tánc (2020)

Műfaj: dokumentum
 Játékidő: 52 perc

A Michael Jordan vezette 1990-es évekbeli Chicago Bulls, a sporttörténelem egyik legjelentősebb sportdinasztiájának felemelkedése.
 

#4 A mi bolygónk (2019-)

Műfaj: dokumentum-sorozat
 Játékidő: 50 perc

Feltárja és megfejti annak rejtélyét, hogyan és miért vándorolnak az állatok, látványos és innovatív mozgóképek segítségével bemutatva a természet legdrámaibb és legmeggyőzőbb történeteit.

#3 Arcane (2021-)

Műfaj: animációs
 Játékidő: 41 perc

A történet az utópisztikus Piltoverben és Zaun elnyomott földalatti városában játszódik, ahol két ikonikus League Of Legends-bajnok eredetét követi nyomon, valamint a hatalmat, amely szétszakítja őket.
 

#2 Kék bolygó II. (2017)

Műfaj: dokumentum-sorozat
 Játékidő: 51 perc

David Attenborough visszatér a világ óceánjaihoz az ünnepelt dokumentumfilm folytatásában, amelyben a mélység ritka és szokatlan élőlényeit, valamint az óceánok problémáit mutatja be.
 

#1 Csernobil (2019)

Műfaj: dráma
 Játékidő: 66 perc

1986 áprilisában a Szovjet Szocialista Köztársaságban található csernobili atomerőműben bekövetkezett robbanás a világ egyik legsúlyosabb ember okozta katasztrófájává válik.