Szórakoztató műsor

Újratervezés! L.L. Junior szingliként a munkába menekül

2023.11.14. I 12:20
A rapper nehezen tudja megfogalmazni, hogy érzi magát, elvált férfiként egyszerűen ismerkedik az érzéseivel. 
A zenész október ötödikén vált el hivatalosan is Körtvélyessy Kingától, a közös kislányuk édesanyjától. Az elmúlt hetekben Juniornak újra kellett terveznie mindent az életében és hozzá kellett szoknia, hogy szabad emberként él. A jelek szerint ez egész jól megy neki.

Nehéz még megfogalmazni, hogy miként vagyok, még ismerkedem a saját érzéseimmel - kezdte L.L. Junior. - Nyilván sokkal könnyebb most minden, több energiám van magammal és a dolgaimmal foglalkozni, ami felszabadító érzés. Van bennem szomorúság is persze, hiszen egy tönkrement házasság mindkét fél számára kudarc. Számomra is az. 

Ugyanakkor biztos vagyok benne - és szerintem Kinga is így gondolja -, hogy mindkettőnk életét meghosszabbítottuk azzal, hogy elengedtük egymást. Az a sok idegeskedés, stressz, ami a házasságunk megromlása és az abból következő válóper okozott, nem egészséges. 

A szingli életem első heteit egy új vállalkozás beindításának szentelem, nyakig belevetettem magam a munkába. Hamarosan majd értesül a nagyközönség arról, hogy mi is az.

Persze sok egyéb is kiderül róla ma este a Life TV képernyőjén az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. L.L. Junior elárulta, előfordult már vele, hogy 100 milliót bulizott és kaszinózott el. Beszélt arról is, hogyan indult el 15 éves korában a népszerű formációjuk, a Fekete Vonat, amelynek menedzsere is ő volt. De őszintén mesélt Hajdú Péternek a kisfia balesetéről és azokról a vádakról, amik a gyászoló apát érték.