Magazin

Jojóeffektus! Király Viktor: "Egész életemben változott a súlyom"

2023.11.14. I 16:35
Az énekes szerint talán csak a genetikai háttere van ennek, ugyanakkor azt sem tagadta, hogy a magánéletbeli gondjai miatt hagyta el magát az utóbbi időben. 
Megszólalt Király Viktor, miután sokan támadták az elhízása, megváltozott külseje miatt, az énekes legutóbbi fellépésén ugyanis nem úgy jelent meg, ahogy sokan emlékeztek rá, hiszen az utóbbi időben felszedett jó pár kilót - írta meg az Origo.

"Egész életemben jojószerűen változott a súlyom. Ez talán genetika. Egy évvel ezelőtt például olyan vékony voltam, mint még soha... Nagyon nehéz volt nekem ez az év, de újra kezdek jobban lenni, egyre több a motivációm, ezért egyre több erőm van edzeni is" – nyilatkozta a Ripostnak az énekes, utalva arra is, hogy a házassága megromlása miatt hagyta el magát.

Király Viktor testvére, Király Linda betegség miatt küzd súlyproblémával, Viktor azonban cáfolta, hogy nála is ez lenne a helyzet – hiszen pontosan tudja, hogy milyen életmódot folytatott az utóbbi időben, szerinte annak egyenes következménye volt az elhízás.