Zene

Perpatvar! Összeveszett családjával Nagy Feró

2023.11.13. I 16:35
A Beatrice egy különleges születésnapi koncerttel, 45 év slágereivel lép színpadra 2023. december 9-én az MVM Dome-ban.

A Nagy Feró és a Beatrice zenekar tagjai gőzerővel készülnek a decemberi koncertre. A Bors az egyik próbájukon látogatta meg a zenészeket. "Folyamatos megbeszélések zajlanak az egész stábbal. Rengeteg időnket viszi el. Minden apró lépést tisztázni kell, hogy az elképzeléseinket a színpadon száz százalékosan tudjuk megvalósítani" – kezdte a lapnak Nagy Feró, aki néha még éjjel is felébred, és felírja, ami eszébe jut. 

Írt egy forgatókönyvet, aszerint fognak lépésről lépésre haladni. Ez segíti a technikai személyzetet abban, hogy tudják, mi a dolguk. A koncert előtt néhány nappal lesz a főpróba, ahol még az utolsó simításokra kerül majd sor. A 45 éves a Beatrice Feró életének a története is. 

A nagy projekt rengeteg felelősséggel jár, nem csoda talán, hogy a rocksztár meglehetősen sokat stresszel mostanában. Nagyon feszült, az utóbbi időszakban sokszor összeveszett a közelebbi hozzátartozóival.

„Most nagy türelem kell hozzám, és úgy látom, az asszony ezt nehezen viseli. Sokszor látja, hogy idegbeteg vagyok, na de nincs mit ezen szépíteni, óriási teher van a nyakamban. De megoldódik, december 10-én már nem leszek ingerült" – mondta nevetve Nagy Feró.

Amiatt is izgul, hogy meg fog-e telni a nézőtér. Ha összejön a tízezer, akkor azt nagyon szép sikernek könyveli el. „Mi nem egy mai divatos, hanem retro zenekar vagyunk, azok fognak eljönni, akik rajtunk nevelkedtek. Bízunk benne, hogy sokan leszünk, és mindenkinek emlékezetes lesz a koncert" – tette hozzá Nagy Feró