Szórakoztató műsor

Mégis?! Demcsák Zsuzsa: „Már az esküvői zene is megvan”

2023.11.13. I 12:20
A műsorvezető lánya a Mamma Mia dallamára fog édesanyjával az oltárhoz menni.

Demcsák Zsuzsa nem beszél sokat a magánéletéről, a szombat esti Dancing with the Stars háttérműsorában azonban kivételt tett. Radics Gigi és Hunyadi Donatella, valamint a profi táncos párjaik egy ABBA-slágerre tangóztak a Párbaj-produkciójukban, ennek kapcsán árult el esküvői kulisszatitkot a Farm VIP műsorvezetője a Dancefloor-ban, ahol meghívott vendégként volt jelen.

„A lányom is nagyon szereti az ABBA-t. Sőt már az a zene is megvan az ABBA-tól, amire majd az anya-lánya készülődés megy, amikor menyasszonyként megy az oltárhoz” – mondta el.

“A Mamma Mia?” – kérdezett rá a stúdióban ugyancsak vendégként helyet foglaló Lakatos Levente, mire a tévés mosolyogva: “Nem. Nyilván nem én megyek az oltár elé megint, hanem ő, először”.

“Áh! Tehát annál az esküvőnél lesz!” – esett le Lakatosnak.

“Igen, a lányom esküvőjén lesz” – pontosított Demcsák Zsuzsa.

Erről ugyan nem lesz szó ma este a Life TV-n, de számos mást megtudhatunk a csinos műsorvezetőnőről. Például el tudják képzelni azt a szituációt, amelyikben Demcsák Zsuzsa a fenekét rázza Hajdú Péternek? Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor most képernyőre kerülő adásában ez is meg fog történni.

Demcsák Zsuzsa főz, játszik, s nem utolsósorban beszélget Hajdú Péterrel, közben pedig kettejük kapcsolatáról is különös dolgot tudhatunk meg. „Egyszer udvaroltál nekem„ – mondja kacéran Demcsák Zsuzsa.

„Amikor feljöttél hozzám? Szexet akartak? Kapcsoljátok már le a villanyt” – válaszol nevetve a házigazda, ám hogy mi történt pontosan vagy hogy ki tett ajánlatot Zsuzsának, egyáltalán történt-e valami anno a két híresség között, arra egyelőre nem kapunk választ.