Reality

Pénzért mindent! Kulcsár Edina saját realityt indít G.w.M-mel közös életükről

2023.11.12. I 10:15
Nem keveset kell azért majd fizetni, követhessük a celebpár szerelmes mindennapjait, állítólag drágább lesz, mint a Netflix.

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán osztotta meg a rajongóival, hogy egy fizetős valóságshow-t indítanak, amelyben a feliratkozók a családjuk mindennapjait nézhetik majd.

„Egy saját realityt fogunk csinálni. Nem előre tervezett történésekkel lesz tele, hanem tényleg a valóság lesz bemutatva. Az első hónapban inkább vlogszerű lesz, amin keresztül felvezetjük a mi kis családunkat, de persze, már ebben is bőven lesz történés”részletezte a terveket Edina.

Mint elárulta, decembertől indulnak majd a tényleges forgatások, s a „stábtagok” a családtagok lesznek. A show-t az Instagram-csatornáján követhetik majd az érdeklődők.

Mennyiért követhető az életük? Edina a közösségi oldalán azt írta, az első feliratkozók havi 2000 forint fejében nézhetik majd a mindennapjaikat, de elképzelhető, hogy ez az ár később majd feljebb szökik akár havi 5000 forintra is.

Ezért a havidíjért Edina azt ígérte, 3 naponta kapnak majd új részeket a feliratkozók, de a köztes napokon sem hagyják tartalom nélkül az érdeklődőket.