Párkapcsolat

Jákob Zoltán tisztázná Bettivel a nő néhány neki nem tetsző tulajdonságát

2023.11.12. I 17:21
A Nagy Ő visszanézése után jött rá a milliárdos, hogy választottja mennyire harcias és féltékeny típus.

Betti lett a Nagy Ő győztese, őt választotta Jákob Zoltán. A páros jelenleg ismerkedik egymással, hiszen a forgatások óta nem is találkozhattak az utolsó rész adásba kerüléséig, nehogy lebukjanak.

- Őszinte leszek, amikor legelőször megláttam Bettit, és bemutatkoztunk egymásnak, azt éreztem, nagy eséllyel ez a lány fog nyerni. Az már más kérdés, hogy a forgatás közben másik négy-öt lánynál is éreztem hasonlót – mondta Jákob Zoltán a Storynak

De ma már tudom, ezek csak fellángolások voltak, és az első megérzésem volt a helyes, miszerint Bettit kell választanom. Ő egy tapasztalt, érett nő, ráadásul családcentrikus, ami nekem különösen imponál. Ráadásul gyönyörű az arca, és nekem a kerekded alkata is tetszik. Ettől függetlenül lesz mit átbeszélnünk. Az utóbbi hónapokban el voltunk ’zárva’ egymástól, nem randizhattunk, nem találkozhattunk, nehogy lebukjunk – mesélte választottjáról Jákob Zoli.

Azt tudta róla, hogy harcias, hogy féltékeny típus, de hogy ennyire?! Ezt mindenképpen tisztázniuk kell a férfi szerint. Mindettől függetlenül ott van Zoliban a remény, hogy tényleg lehet köztük valami komolyabb, egy igazi szerelem.