Párkapcsolat

Összejöttek! Király Viktor kibékült feleségével

2023.11.10. I 14:25
Azt azonban nem tagadja az énekes, hogy kemény megpróbáltatásokon van túl.

Fél évvel ezelőtt jelentek meg az első hírek arról, hogy hullámvölgybe került Király Viktor és felesége kapcsolata, akivel már több éve házasok. Ezután Viktor és párja is kerülte a magánéletéről szóló kérdéseket a médiában, így fél évig arról szóltak a találgatások, hogy vajon sikerül-e megmenteniük házasságukat vagy sem.

Az énekes a Tények Plusznak nyilatkozott, és bár elég szűkszavúan, de tiszta vizet öntött a pohárba a házasságát illetően: “Jó úton haladunk Anitával, 6 éve vagyunk együtt” - mesélte Viktor, és bár nem részletezte, hogy pontosan mi történt köztük, úgy tűnik, hogy sikerült kibékülniük, és már egyáltalán nem gondolnak a válásra. Azonban az énekes azt nem tagadta, hogy kemény megpróbáltatásokon van túl.

Az én időszakom mostanában egy kicsit keményebb volt - vallotta be a műsorban DR. BRS-nek, aki végig a sztár mellett állt az elmúlt hónapokban, és igyekezett hasznos tapasztalatokkal és tanácsokkal ellátni őt, hiszen saját szavaival élve korábban ő is "megjárta a hadak útját feleségével".

Király Viktornak nemcsak Anitával sikerült helyrehozni a párkapcsolatát, de kisfiával, Kolennel is szorosabb a viszonya, mint valaha. Az interjúban kifejtette, ha tehetné, minden percét gyermekével töltené.

"Harcolok a figyelméért, nagyon anyás Kolen" - majd boldogan hozzátette, hogy az elmúlt időszakban már egyre több mindent szeretne apukájával, Viktorral csinálni.