Magazin

Ingatlanbiznisz! Eladó Zámbó Jimmy csepeli háza!

2023.11.09. I 11:15
Közel 130 millió forintért kínálják a csepeli házat, ahol eldördült egykor a végzetes lövés.

Zámbó Jimmy nyaralója után – amit a magyar énekes bútoraival együtt 50 millió forintért kínálnak – most a legenda csepeli háza is eladósorba került. A különleges emlékeket őrző otthont 129,9 millió forintért hirdették meg az Ingatlan.com felületén. A hirdetés szerint a ház összesen 200 négyzetméteres, ami 4 szobát foglal magába.

Az ingatlant, ami a XXI. kerületi Szent László utcában található, még a régi berendezésekkel együtt fotózták le, így Jimmy lemezei is a falon sorakoznak. A hirdetésben nem rejtegetik, hogy ki lakott korábban ebben az épületben:

„Kuriózum eladó. Zámbó Jimmy otthona eladóvá vált” – írják.

A rövid szöveg alapján az emeletes ház alsó szintje összesen 100 nm, amiben egy hatalmas nappali kapott helyet, s ennek falain láthatóak Jimmy híres ereklyéi. A dolgozószobával kapcsolatban kiemelték, hogy itt íródtak a híres dalszövegek, valamint itt zajlottak a családi és baráti kör legfontosabb eseményei.
A felső szinten három, teljes értékű szoba található: egy gardróbszoba, egy fürdőszoba, illetve a nagyobb hálószoba. Az ingatlanhoz tartozik egy óriási kert terasszal, valamint egy teljesen felszerelt kis ház, sőt, még egy zárt medence is.

Zámbó Jimmy fia, Adrián a TV2-nek elárulta, a család azért döntött az eladás mellett, mert mostanra csak ő és édesanyja éltek az ingatlanban, az pedig már túl nagy volt számukra. Azt viszont leszögezte, nem szeretnék, hogy egy olyan rajongó vásárolja meg tőlük a házat, aki egyfajta múzeumot csinálna A Király egykori otthonából.