Párkapcsolat

Ez komoly? Megint szakított szerelmével Opitz Barbi

2023.11.09. I 15:30
Újabb fejezethez érkezett az énekesnő és párja, Serleg Albert szappanoperája.

Az énekesnő és kedvese hosszú ideje él se veled, se nélküled kapcsolatban, időről időre szakít, majd ismét összejön. A fiatalok szerelmét az is nehezítette, hogy Opitz Barbi szülei nem nézték jó szemmel a kapcsolatot, sőt, nemrég még tettlegességre is sor került Albert és Barbi édesanyja között.

A fiatal lány most 24 óráig látható Instagram-történetében írt arról, hogy ismét szakítottak, ami a kiírás szerint ezúttal végleges.

Sziasztok! Serleg Alberttel végleg lezártam a kapcsolatomat, rengeteg okom volt rá, és többször ne is kérdezzetek felőle. Nem is szeretném részletezni. Már nincs semmi közöm hozzá. Alapból nem működött már egy jó ideje köztünk ez az egész, azért vettük le folyamat a képinket, aztán visszaraktuk őket, se veled, se nélküled volt az egész, belefáradtam. Nem szeretném besározni, mindenki olyan, amilyen – írta az énekesnő az azóta már nem látható Instagram-sztoriban.
Serleg Albert legutóbbi szakításukkor úgy fogalmazott, Barbi egy kicsit forróvérű, ezért akarja lezárni olyan gyakran a kapcsolatukat.

– Sok negatív körülmény ért minket, ha boldogok vagyunk, akkor is bántást kapunk. Barbi hirtelen haragból néha kiír ezt-azt, de sosem gondolja komolyan a szakítást. Kissé forróvérű – fogalmazott korábban az influenszer.