Szórakoztató műsor

Családanya! Dér Heni lángost sütött, amikor beindult a szülés

2023.11.09. I 12:20
Lelkileg és fizikálisan is nagyon jól volt második gyereke világrahozatalakor.

Dér Heni és férje, Bakos Gergő a Best címlapján mutatták meg pár hónapja született kislányuk, Blanka arcát. Az énekesnő a magazinnak mesélt a babáról, és arról, milyen az életük négyesben. Mint kiderült, egy héttel túlhordta a babát, de a szülés így is kalandosra sikerült.

Visszagondolva arra a délutánra, hogy épp lángost sütöttem, a tésztát gyúrtam, amikor beindult a szülés, elkap a nevetés. Akkor azért volt ijedelem – fogalmazott Dér Heni, akinek elsőszülött gyereke, Bendegúz annak idején pont, hogy hamarabb érkezett a kiírt időpontnál. Akkor a kocsiban indult be a szülés az énekesnőnél, így rendőri kísérlettel jutott el a kórházba szülni.

Dér Heni a magazinnak elmondta, lángossütés „láthatóan nem tetszett Blankának, mert hirtelen kényelmetlen lett állni”.

„Éreztem, hogy egyre jobban görcsöl a hasam, de abban egyáltalán nem voltam biztos, hogy ezek már a fájások. Azért elmentem lezuhanyozni, összekészülődni, de még előtte felhívtam a férjem, jöjjön haza, mert lehet, itt az idő. Így is lett.”

Mint elárulta, a kocsiban már négy-öt perces fájásai voltak, mire a kórház bejáratához értek, már két-három percesek. Egyből mentek a szülőszobába, és negyed óra múlva megszületett a kislány.

A kétgyermekes anyuka lesz ma este a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége. Nem titok, Heni elárulja, hogy kapott-e életében tisztességtelen ajánlatot kezdő korában. 

„Egy helyi nagy fejesnek a céges buliján léptünk fel. És elkezdett fűzni, hogy a jövő héten megy hajózni az Adriára, mennyire jó lenne, ha elmennék. Van rá egy misi. Mondom: tessék?!” – mesélte el az énekesnő.