Magazin

A Grace klinika sztárja lett idén a legszexibb férfi

2023.11.09. I 18:45
Patrick Dempsey elsőre el sem akarta hinni, hogy ő nyert, de örül neki, hogy éppen most alakult így.

Minden évben a People magazin az, ami megválasztja az év legszexibb férfiját, és ezzel örök dicsőséget ad neki. Eddig olyan sztárok büszkélkedhettek ezzel az elismeréssel, mint például George Clooney, Brad Pitt, Ryan Reynolds, Johnny Depp, Dwayne Johnson vagy David Beckham, most pedig eljött az idő, hogy idén is kapjunk egy győztest.

Idén nem más lett az év legszexibb férfija a People magazin szerint, mint az itthon is nagy kedvencnek számító A Grace klinika jóképű sztárja, Patrick Dempsey, akit még olyan alkotásokban láthattunk az elmúlt évtizedekben, mint például a Bűbáj, A boldogító talán, Bridget Jones babát vár vagy a Valentin nap – a legtöbb filmjében álompasikat alakít.

Az 57 éves színész legendásan jóképű, így nem meglepő, hogy idén ő lett a világ legszexibb férfija, főleg úgy, hogy állítólag már többször is a végső befutók között volt. Patrick Dempsey elsőre el sem akarta hinni, hogy ő nyert, de örül neki, hogy éppen most alakult így – bár a családja nem osztozik ennyire az örömén, inkább poénkodnak vele és piszkálják őt, ami a színész szerint nagyon jó, mert ettől csak fiatalabbnak érzi magát.