Szórakoztató műsor

Vitte a vére! Gáspár Laci: „Sosem a visszafogottságomról voltam híres…”

2023.11.08. I 12:20
A zenész az új dalával kér bocsánatot a feleségétől a flörtölései miatt.

Gáspár Laci igencsak beszédes klippel rukkolt elő a nyáron. A videó főszereplője nem más, mint a felesége! De vajon mennyi lehet igaz az új dal soraiból? Azt persze nem tudhatjuk, hogy a színfalak között milyen a házaspár kapcsolatának a dinamikája, ám most egy olyan pontra érkezhettek, amikor Laci úgy érezte, nyilvános gesztust kell tennie szíve választottja felé.

Erről árulkodik új klipje, a Nincs kiút, mely érdekes történetet tár a nézők elé. Míg különböző helyszíneken randevúzik a pár, Laci rendre flörtölni kezd egy-egy csinos hölggyel, ami érthető módon cseppet sem tetszik a nejének. A dalszöveg eközben magáért beszél:

„Erre mennék, de a vágyam arra húz. Eltemetnék minden földre szórt gyanút, csak hogy lásd, belőled nincs kiút.”
 „Fények gyúlnak, emlékek húnynak, várom, hogy megbocsáss!”
 „Minden szónak megvan a súlya, egy dal még neked jár.”
 „Kezdjük újra! Árnyékodra támaszkodva, érzem, lesz még folytatás!”


Bár a klipben egy ponton úgy tűnik, a feleség nem ad több esélyt, de végül összetalálkoznak a tengerparton, s szerelmes ölelésben egyesülnek, még egy homokba rajzolt szívecske is készül a nevükkel.

Ennél többet is megtudhatunk a zenészről ma este, amikor össze lesz zárva Hajdú Péterrel a Life TV-n. Gáspár Laci az Összezárvában megosztotta, hogy hogyan tört ki a szegény körülmények közül, és hogyan sikerült felépítenie mindazt, ami ma körülötte van.  Érzelmekben sem lesz hiány: az énekes sírva fakad a beszélgetés közben, mire a műsorvezető odamegy hozzá és átölelve vigasztalja.