Szórakoztató műsor

Sztárbox! Brasch Bence előbb kiütötte KKevint, majd szóban is összecsaptak a felek

2023.11.08. I 11:15
A rapper az első menetes KO-t ígért a színésznek, aki a harmadikban zárta le a sokak által nagyon várt bunyót.

A Sztárbox legutóbbi fordulójának az évad egyik legjobban várt összecsapásaként Brasch Bence és KKevin szálltak ringbe. Ugyan a rapper a kisfilmjében kijelentette, hogy a színész jobban teszi, ha csak egy menetre készül, annak is inkább a felére, Brasch végül a harmadik menetben kiütéssel győzött.

Az eredményhirdetés után a színész magához ragadta a mikrofont, beszédében pedig úgy fogalmazott, neki nincs drága órája vagy autója, amiről sok mai előadó rappel, de felkészült a meccsre és a győzelmével egyelőre elérte az elsődleges célját. Brasch Bence később elmondta, hogy a szavai nem feltétlen az ellenfelének szóltak.

KKevin a meccset követően a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében summázta a ringben történteket. Biztosította rajongóit, hogy minden rendben van vele, köszönetet mondott továbbá azoknak, akik szurkoltak neki. Odaszúrt viszont azon kommentelőknek is, akik a teljesítményét kritizálták.

Aki meg most károg meg erősnek érzi magát, annak üzenem, hogy kapja be a f….mat! – mondta a rapper.Szeretnék férfiasan gratulálni az ellenfelemnek. Ember volt, erős gyerek volt, nagy gyerek volt, több ideje volt felkészülni, és ott tudott maradni fejben – üzente Brasch Bencének.