Szórakoztató műsor

Trágárság! Magából kikelve buzdította Istenes Bencét a ringben Fluor Tomi!

2023.11.07. I 10:10
A műsorvezető végül le is győzte ifj. Schobert Nobertet a Sztárbox legutóbbi fordulójában.

Eléggé elengedte magát Flour Tomi a Sztárbox vasárnap esti adásában. A műsor egyik csúcspontja talán Istenes Bence és ifj. Schobert Norbi összecsapása volt. Persze mindkét versenyzőt népes szurkolótábor kísérte el a bunyóra.

Schobert Norbert a meccs előtt azt mondta, nagyon büszke a fiára, hogy eljutott idáig, és remélte, hogy „a jó isten ad neki egy esélyt, hogy férfi legyen ma este”. Ezután bemutatták Istenes Bence szurkolótáborát is, ahol Fluor Tomi magán kívül üvöltötte Szujó Zoltán mikrofonjába, hogy „Istenes, Istenes, Istenes”, majd is hozzátette: „mindent megb…unk!”.

Erre Szujó Zoltán csak annyit tudod mondani, hogy „óriási a hangulat a ringside-on”. A mérkőzést végül a műsorvezető nyerte pontozással, de a meccs után nem győzte méltatni ifj. Schobert Norbertet, aki szerint férfiként távozott a szorítóból.

Istenes a mérkőzés után elkérte a mikrofont Héder Barnától, és kért egy nagy tapsot ellenfelének. Szerinte Norbi kisfiúként jött be a szorítóba, de férfiként távozott onnan.

„Nagyon tökös gyerek vagy, és ne engedd mostantól, hogy bárki is Norbikának hívjon a családodon kívül, mert te ma Norbi lettél a ringben” - méltatta ellenfelét Istenes Bence.