Szórakoztató műsor

Hihetetlen! Hónapokig nem találkozhatott Jákob Zoltán és a választottja

2023.11.07. I 11:15
Összesen tizenkilenc lány közül Betti lett az a hölgy, aki elrabolta a Nagy Ő szívét.

Az üzletember és a 31 éves műkörmösként dolgozó nő a Mokkában vesézték ki a tapasztalataikat magáról a versenyről, illetve az azóta eltelt időszakról. Olyan dolgokat is elmondtak, amelyeket eddig nem tudhattunk. A milliárdos például elárulta, hogy Betti már az elejétől kezdve befutó volt nála. Arra a kérdésre pedig, hogyan folytatódott az ismerkedésük a finálé óta, meglepő válasz adtak.

- Ez úgy volt, hogy véget ért a műsor, aztán Bettit rögtön el is vitték a szülei. Mivel hivatalosan nem találkozhattunk azért, hogy ne bukjunk le. Engem egyébként is mindig figyelnek az emberek a social media miatt, úgyhogy ezzel kapcsolatban mostantól fogunk tudni kibontakozni - ecsetelte Jákob Zoltán.

Vagyis Jákob Zoli és Betti nem is találkozhatott a finálé óta: mivel a részeket hónapokkal ezelőtt rögzítették, a köztes időben feltűnő lett volna, ha sok helyen együtt mutatkoznak. Viszont most, hogy a döntő is lement, onnan veszik fel a fonalat, ahol abbahagyták. - Elmegyünk egy vacsorára, és utána folytatjuk az ismerkedést!