Férfiszemmel

Botránykötet! G.w.M könyvet írna élete legnehezebb időszakáról

2023.11.07. I 14:25
A rapper saját bevallása szerint élete legnehezebb időszakán van túl, így egyáltalán nem maradt ideje a zenélésre, ami nagyon hiányzott az életéből.

G.w.M-nek sikerült a gödörből kimásznia - rászálltak, a múltjából felbukkanó hazug, pénzéhes banya tönkre akarta tenni - a családjának köszönhetően, akik miatt újra legyőzhetetlenné vált és úgy érzi, hogy főnixmadárként teljesen újraszületett, sőt még önfegyelmet is tanult. A vele kapcsolatban felmerülő kérdésekre pedig egy könyvben adna választ.

"Életem legnehezebb időszakán vagyok túl! A média rám szállt, a múltamból egy hazug pénzéhes banya tetőzte ezt, és teljesen tönkre akart tenni, nem zenéltem, ami baromira hiányzott! Önkontrollt kellett tanulnom, ami szintén nehéz volt... de megvagyok! A szerető családom mellettem, amitől újra legyőzhetetlenné váltam. Sok terem van, rengeteg dalom született/születik! Érzem, hogy „főnixmadárként" születtem újjá!

Folyton a csendet választottam az elmúlt időben a válaszaim helyett, amit tartok is, viszont szerintem egy könyv rendbe rakna sok mindent az emberekben, mert teljesen más az elmúlt 2 év, mint ami kifelé látszott! Lehet, tudatos volt és gyűjtögettem magamban, lehet nem... Nem tudom!" - írta 24 óráig elérhető Instagram történetében a rapper.