Magazin

Igazi csodababa! 4 hónaposan mondta ki első szavát Kulcsár Edina gyereke

2023.11.06. I 16:35
A Miki lett az első szava.

Ha valamit biztosan el lehet mondani Kulcsár Edináról, akkor az az, hogy nagyon tud szeretni. Nagyon szerette például az első férjét, Csutit, és gyakran hangoztatták, hogy roppant erős szerelmük egy olyan ajándék, amiben a világon csak kevesek részesülnek. 

Hamarosan azonban a házasságuk megromlott, és mindenkit megdöbbentettek, amikor bejelentették a válást. Nem sokkal később azonban Kulcsár Edina szíve ismét megtelt szerelemmel, hiszen jelenlegi férje, G.w.M teljesen rabul ejtette őt.

Akik iránt viszont valóban múlhatatlan szeretet érez a modell, azok a gyermekei. Medoxot, Ninát és Amarát rettenetesen szereti Edina, és mindent megtenne értük. Most egy megható történetet osztott meg Medox első szavával kapcsolatban: 

„Sokszor ment a háttérben a Mickey Egér mese, amikor még nagyon picike volt Medike, és volt egy ilyen plüssünk is. Valahova vidékre mentünk, Medike pedig kb. 4 hónapos lehetett. Többen voltunk az autóban, éppen leparkoltam, amikor hátulról egy számomra eddig nem hallott hang megszólalt, hogy "Miki". Hátrafordultam és kérdően néztem mindenki másra, hogy ezt az én 4 hónapos gyerekem mondta? De szerencsére mások is hallották. Ez volt az első szava, aztán ezután nem mondott semmit kb. 1 éves koráig” – mesélte Kulcsár Edina.