Szórakoztató műsor

Hihetetlen! Ez a nő rabolta el Jákob Zoltán szívét

2023.11.06. I 19:50
Összesen tizenkilenc lány közül Betti lett az a hölgy, aki elrabolta a Nagy Ő szívét.

Betti már az első adásban felhívta magára a Nagy Ő figyelmét, a találkozásra ugyanis nem látványos bevonulással érkezett, őt szülei és nyolcéves kislánya kísérte el. Édesapjába karolva vonult Zoli elé.

Az egyedülálló édesanya ezután a Miss Ő szépségversenyt is megnyerte, így elsőként repülhetett egy romantikus álomrandira Párizsba Jákob Zoltánnal a magángépén. Bár ott úgy tűnt, valóban egymásra találtak, Bettinek később csökkentek az esélyei, mert a többi lánnyal vitázott és túlzottan féltékeny volt.

Zolit talán az utolsó randi győzte meg igazán, amikor Betti a családjához vitte őt. A milliárdos számára is nagyon fontosak a szerettei, és háromszoros édesapaként gyerekcentrikus is. Ehhez pedig Betti bizonyult számára a tökéletes társnak, és nem a másik döntős lány, a 20 éves Nati.

Nati teljesen összetört, és zokogva vallott az érzéseiről. „Nem érzem magam túl jól. Eléggé csalódott vagyok. Csalódott vagyok, mert én másképp éreztem, mint ahogy Zoli. Kicsit romokban vagyok, de én mindig felállok, bármi is történjék” – mondta Nati, aki a történtek ellenére minden jót kíván az üzletembernek.