Szórakoztató műsor

A séf, aki nemcsak főzni, de bokszolni is tud

2023.11.06. I 12:20
A Konyhafőnök mentora, Rácz Jenő is harcba száll a megújult Sztárboxban, ahol november 12-én Kabát Péter ellen lép ringbe. 
Rácz Jenő is elvállalta az RTL felkérését, így ő is ringbe száll majd az október 29-én indult Sztárboxban. A Konyhafőnök mentora több hónapja készül már a megmérettetésre, rengeteget edz Erdei Zsolt irányításával, és megszabadult több kiló feleslegtől is. Rácz Jenő tehát remek formában várja, hogy ringbe szállhasson, az ellenfelét pedig nem lesz könnyű kifárasztani.

Rácz Jenő november 12-én lép a ringbe, az ellenfele pedig Kabát Péter lesz. A 46 esztendős, visszavonult csatár vélhetően nem lesz egyszerű ellenfél, ám Rácz Jenő a fiatalságából akár előnyt is tud kovácsolni. A séf ugyanis mindössze 33 éves, több mint tíz évvel fiatalabb ellenfelénél.

Nem lesz sokkal egyszerűbb dolga a mesterszakácsnak ma este sem, amikor Hajdú Péter vendége lesz az Összezárva műsorban. A séf a műsorban őszintén mesélt arról, hogyan csajozott, hogy lett belőle Michelin-csillagos séf és szeretné-e, hogy a lánya a nyomdokaiba lépjen.