Magazin

Szívgondok! Mégsem kell megműteni Lukács Sándort, kiengedték a kórházból

2023.11.03. I 11:15
A következő vizsgálatot vasárnap fogják elvégezni, amikor az is eldől, hogy be kell ültetni a szívébe egy eszközt annak érdekében, hogy az elmeszesedett ereket tágítsák.

Pár napja kórházba került Lukács Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészművész, akit a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápoltak. Néhány napos megfigyelés után kiderült, hogy egyelőre nem kell műteni a színészt, elég, ha gyógyszert szed.

A színész gyógyszeres kezelést kapott, amitől egyelőre helyreállt a szívműködése, az a hétvége során fog eldőlni, hogy szüksége van-e műtétre. Lukács most a Borsnak nyilatkozott a jelenlegi állapotáról. Mint mondta, az elmúlt időszakban elég fáradékonynak érezte magát, ezért döntött az alaposabb orvosi kivizsgálás mellett. Egy hetet töltött a szívklinikán, ahol végül az az ítélet született, hogy egyelőre nincs szükség műtéti beavatkozásra.

,,Szerdán engedtek ki a kórházból, műteni nem kellett, csak gyógyszereket kaptam. Még pihennem kell, de alig várom, hogy visszatérjek a színpadra, hiszen számos szép művészi kihívás vár rám, igaz, ez még kicsit odébb van" − mesélte a színész. 

A következő vizsgálatot vasárnap fogják elvégezni, amikor az is eldől, hogy be kell ültetni a szívébe egy eszközt annak érdekében, hogy az elmeszesedett ereket tágítsák. ,,Bizakodó vagyok a vasárnapi vizsgálattal kapcsolatban, ugyanakkor bármit mondanak az orvosok, én elfogadom" – mondta a portálnak.