Magazin

Meglepő vallomást Liptai Claudia: "Bosszantott, hogy senki sem hívott el dubajozni"

2023.11.03. I 10:10
A színész-műsorvezető igencsak őszintén beszélt a témáról a NőComment! című műsorában.

Liptai Claudia a NőComment háziasszonya, amelyben mindig őszintén és nyersen kimondja a véleményét a világ dolgairól, és a saját nézőpontját sem rejti véka alá bizonyos témákkal kapcsolatban. Az RTL műsorában kifejtette, hogy fiatalabb korában sokszor elgondolkozott azon, hogy őt vajon miért nem hívták el dubajozni.

- Nekem nagyon sokáig olyan elkeseredett gyerekkorom volt, hogy sokszor elgondoltam, hogy mi lenne, ha k...a lennék? De annak sem kellettem, mert senki nem hívott el még dubajozni sem. Én ezen rendesen ki voltam borulva hosszú ideig – állította Claudia.

Viccesen elárulta azt is, hogy az elején még bosszankodott is emiatt, hiszen úgy érezte, valamiért kilóghat a sorból, ha még erre sem kell.

- Komolyan mondom, volt olyan, hogy azt mondtam, hogy én ezt nem hiszem el, hogy valaki arra sem gondol, hogy engem elhívjanak oda. Lehet, hogy ott, akkor nem lettem volna boldog tőle, de az biztos, hogy akkor rosszulesett. Manapság talán vannak még olyan vak sejkek, akik átgondolnák az ajánlatot - jegyezte meg nevetve a műsorvezető.