Magazin

Megdöbbentő fejlemény: mégis nyomoz a gyilkossági osztály Matthew Perry halálával kapcsolatban

2023.11.03. I 19:50
A vizsgálatok során már korábban kiderült, hogy a mentők kábítószert valamint gyógyszereket is találtak a helyszínen, a legújabb eredmények szerint azonban a színész drogtesztje teljesen negatív volt. 

Elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok című ikonikus sitcom sorozat Chandler Bingje. Az 54 éves színész holttestét a Los Angeles-i otthonában, a jakuzziban találták meg. Az elsődleges információk szerint fulladás okozhatta a halálát. A Jóbarátok 1994-től 2004-ig, tíz évadon át futott, utolsó epizódját 52,5 millióan nézték az Egyesült Államokban, ezzel a 2000-es évek legnézettebb sorozata lett. 

Több kérdés is felmerült a színész halálával kapcsolatban, aki saját bevallása szerint is drog- és alkoholfüggőséggel küzdött egész életében. A halálakor a helyszínre érkező mentősök ugyan találtak vényköteles gyógyszert a lakásban, a legújabb boncolási vizsgálatok azonban egyértelműen kimondták: Matthew Perry halálakor semmiféle kábítószer nem volt a szervezetében.

A legújabb információk szerint azonban bár semmilyen jel nem utal az idegenkezűségre, a Los Angeles-i rendőrség rablási és gyilkossági osztálya mégis nyomozást indít az üggyel kapcsolatban. A hírről beszámoló Promotions megjegyzi, hogy nagy horderejű ügyeknél vagy világsztárokkal kapcsolatos eseteknél a gyilkossági osztály bevonása rutineljárás.