Szórakoztató műsor

Sorscsapás! Elveszítette babáját a Jákob Zoli kegyeiért küzdő Vanda

2023.11.02. I 10:10
A TV2 adásában tárta fel legmélyebb fájdalmait Nagy Ő egyik játékosa, aki az egyik feladatban a festés felszínre hozta az érzelmeit. 
Én annyi mindent elnyomok magamban, és olyan sok mindenről nem beszélek, hogy ha egyszer kiadom magamból, akkor ott minden ömlik - fogalmazott a kamerák előtt a Jákob Zoltán szívéért versengő Vanda, akivel pontosan ez történt.

Hozzátette, a gyermekkora nagyon jó volt, a problémák később azzal kezdődtek, hogy amikor elkezdett dolgozni, az édesanyja elvárta tőle, hogy törlessze neki, amiért felnevelte.

Én úgy gondolom, hogy nekem nagyon gyenge és gyermeteg lelkem van, és már a legapróbb gonoszság, rosszindulat is nagyon mélyen tudja érinteni a lelkemet - mondta Vanda. Kifejtette azt is, lehetséges, hogy a maga köré felhúzott falakkal próbálja meg védeni magát.

Nekem az hiányzik, hogy legyen egy biztos pont az életemben. És hát mindenkinek az anyukája a biztos pont, nekem meg ez pont nincs meg - tette hozzá. Vanda azt is elmondta az adásban, hogy volt egy vetélése, még 2015-ben elveszítette a babáját.