Magazin

Királyi botrány! Katalin hercegné családjától retteghetnek Meghanék

2023.11.02. I 19:50
A hercegné nagybátyja egy könyvben rántja le a leplet Harry herceg házasságáról.

Az utóbbi időben összecsaptak a hullámok Harry herceg és Meghan Markle feje fölött. A hercegi pár viszonya finoman szólva sem rózsás, sőt egy időben még a szakítás is felmerült, ennek pedig a britek nagyon örülnének.

Azonban most kiderült, hogy Harry hercegnek és Meghan Markle-nek más miatt is fájhat a feje. Ugyanis egy királyi bennfentes állítása szerint hamarosan visszacsap a királyi család a hercegi párnak. Katalin hercegné családja úgy döntött, hogy nem marad tovább csendben, könyvet írnak az igazságról.

Gary Goldsmith, aki Katalin hercegnő édesanyjának, Carole Middletonnak a testvére, elhatározta, hogy nem hallgat tovább és reagál Meghan és Harry vádjaira. Könyvében leleplezi a családról állított hazugságokat és felfedi az igazságot Harry herceg házasságáról.

„Amikor Harry megírta a könyvét, a kiadója abban bízott, hogy Vilmos nem nem fog reagálni rá, a protokoll szerint egy leendő királynak nem illik ilyet tennie. Arra azonban végképp nem számítottak, hogy Katalin családja töri majd meg a csendet. Meghannek és Harrynek egyáltalán nem tetszik a könyv gondolata, szó szerint rettegnek a megjelenésétől” - nyilatkozta a bennfentes az Expressnek.