Szórakoztató műsor

Dopeman: Ha türelmesebb lettem volna Majkával, mára egy nagy család lennénk

2023.11.02. I 12:20
A rapper az elmúlt években többek között Ganxsta Zoleeval, Majkával és a Fekete Vonattal is összetűzésbe került.

Értelmetlennek tartja korábbi konfliktusait Pityinger László Dopeman. A rapper az elmúlt években többek között Ganxsta Zoleeval, Majkával és a Fekete Vonattal is összetűzésbe került. Visszatekintve azonban már úgy gondolja, hogy ezek helytelenek voltak, és ha úgy alakulna, még akár együtt is zenélne velük.

„Ha megnézem az életemet, hogy kivel min veszekedtem, meg hogy milyen hülyeségeken! Száz veszekedésből kilencvenkilencnek nem volt értelme” – mondta Dopeman.

„Ezek a konfliktusok egy bizonyos szemszögből nézve helytelenek voltak mindkét fél részéről, viszont ha nem történtek volna meg, lehet, nem tudnék ma így visszatekinteni rájuk, nem tudtam volna belőlük tanulni. Mindegyikőjüknek hálás vagyok és szeretet fűz hozzájuk” - nyilatkozta Dopeman.

Hozzátette, hogy nagyon erős az igazságérzete, amelyet ráadásul nagy egóval is védett. Ugyanakkor úgy véli, mindezt rosszul kommunikálta, és ezzel borzalmas fájdalmakat okozott.

Lehet, ha türelmesebb lettem volna Majkával, mára egy nagy család lennénk mind a Ganxstával és a Fekete Vonattal. Azonban a legtöbb, amit most tehetek, hogy biztosítom őket arról, hogy bennem nincsenek rossz érzések velük kapcsolatban, és nálam nyitott ajtókra találnak – fogalmazott a rapper.

Dopeman nem kertelt a Life TV ma esti Összezárvájában sem! Elárulta, volt-e köze az alvilághoz, vagy éppen hányszor nézett a pohár fenekére. Összetartó családjáról is beszélt Hajdú Péternek. Ahogy a mókából, a szívatásokból, úgy a komoly pillanatokból sem volt hiány. Péter szerint Laci rengeteget változott az elmúlt években, méghozzá előnyére.