Szórakoztató műsor

Rubint Réka meg akarta hódítani Jákob Zolit?

2023.11.01. I 12:20
Schobert Norbert gyönyörű felesége mindenkit meglepett a Nagy Ő műsorában.

Lassan már vége a Nagy Ő című műsornak a TV2-n, melyben Árpa Attila után most Jákob Zoltán keresi a szerelmet. Fordulatokból és meglepetésekből nem volt eddig hiány, már csak azért sem, mert egy ismerős arc is jelentkezett a műsorba

Ráadásul egy olyan hírességről beszélünk, akinek férje és három gyermeke is van. Szinte érthetetlen, de Rubint Réka is feltűnt A Nagy Ő-ben.

Norbi? Ismered te is? Mit szól ehhez, hogy itt vagy? - szegezte a kérdést Rubint Rékának Jákob Zoli, ám ennél több nem derült ki.

Talán ma este sok minden mást is megtudhatunk Rubint Rékáról, aki Hajdú Péter vendége lesz a Life TV képernyőjén. Eddig nem hallott családi titkokról is szó esik. Rubint Réka őszintén mesélt Hajdú Péternek élete nehéz időszakairól, többek között a szülei válásáról.

"Nehéz volt ezt feldolgozni, főleg úgy, hogy ők 33 évig éltek együtt az anyukámmal. Úgy éreztem akkor, az apukám elhagyott minket... Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam, ez az ő döntésük volt, és nem minket hagyott el az apukám, hanem az édesanyámat" – idézte fel könnyes szemmel Réka