Zene

Őszinteség! Tóth Gabi vallomása a válásról: „Hibáztam!”

2023.11.01. I 16:35
Tóth Gabi új dalában a válásról énekel, most adta ki magából azokat a dolgokat ezzel kapcsolatban, amiket eddig nem akart.

Augusztus 9-én egy ország döbbent meg, amikor Krausz Gábor kiírta, hat év és egy közös gyermek után külön utakon folytatják az énekesnővel. A bejegyzése egy mondatából sokan arra következtettek, hogy a szakításnak köze volt a Fricska együtteshez.

"Átkozott nyár” - ezzel a címmel jelent meg Tóth Gabi legújabb dala. A szerzeménynek már a címe is mutatja, melyik időszakról szól: a válásáról énekel benne. Az énekesnő eddig részletesen nem szólalt meg a témában, csak utalgatott rá, hogy nehéz hónapok állnak mögötte. A videóklipet beharangozó Insta-posztban viszont hosszan kifejtette a gondolatait.

"Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál” - írta. Azzal folytatta, mindig is különc volt, ezért igyekezett olyan emberek társaságát keresni, akik megértették.

„Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam. De, “ Ez vagyok én”! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései. Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje” – olvasható a posztban.