Zene

Azahriah megint mindent visz?

2023.11.01. I 11:15
Ezúttal a Klipszemlén arathat hatalmas sikert, melyet november 9-én immár hetedszer rendeznek meg az Akvárium Klubban.

Az ügyeletes megasztár, Azahriah kapta a legtöbb, összesen négy jelölést a Klipszemlén, mögötte a Carson Coma három, Dzsúdló és Lil Frakk két-két kategóriában esélyes a győzelemre. November 9-én immár hetedszer rendezik meg az eseményt az Akvárium Klubban.

A Klipszemlén az itthon legmagasabb minőségű vetítési technikával, szélesvásznon mutatják be az év legjobb zenei videóit a médiának, a szakmának és a közönségnek. A Magyar Klipszemle 2015 óta az egyik legfontosabb zeneipari háttérrendezvénnyé nőtte ki magát: találkozási pont zenészeknek, filmeseknek és a kreatív szakma más képviselőinek. Az idei szemle fókuszába a hip-hop került, a fellépők és a kerekasztal-beszélgetések szereplői is ebből a műfajból érkeznek.

A legtöbb alkotással Azahriah képviselteti magát a versenyprogramban, a sikeres előadót, dalszerzőt négy kategóriában jelölték: a Kaotikus egy ház! című dal kisfilmje a legjobb animáció, a Desh-el közös Papa, illetve a Stadiumx és Sam Martin részvételével készített Heaven a legjobb operatőri munka, a Szosziazi pedig a legjobb sztiló kategóriában szerepel a shortlisten.