Zenei reality

Zsűritag lesz és csinálhatja a fesztivált Janza Kata

2023.10.31. I 15:30
Az előadó korábban már fellépőként szerepelt a Duna showműsorában, megtisztelőnek tartja, hogy részese lehet a folytatásnak.

Janza Kata évtizedek óta kápráztatja el közönségét a színpadon: nevéhez fűződik sok emlékezetes musicalszerep, valamint számos világhírű mesefilm betétdalaiban is közreműködött. Hamarosan új oldaláról mutatkozik be: a Duna SzerencseSzombat című műsorában jelentette be, hogy felkérték zsűritagnak a Csináljuk a fesztivált! új évadába.

Kiváltságos feladat, hogy én is ott lehetek majd a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében.Korábban még sosem adódott arra lehetőségem, hogy ilyen pozícióból figyeljem meg a művészetet és a művészeket. Hálás vagyok a bizalomért, amit a műsorkészítőktől kaptam. A jó szívemmel és a »tyúkanyóságommal« szeretnék hozzájárulni a műsor sikeréhez" – mondta Janza Kata a Duna műsorának vendégeként. 

Az előadóművész hozzátette, a magyar könnyűzenei kincstár kiapadhatatlan, ezért a következő évadban sem lesz egyszerű dolguk, hogy megtalálják az évszázad slágerét.