Magazin

Meglopták a szexi gésának öltözött Bódi Sylvit

2023.10.31. I 19:50
A modell közösségi oldalán figyelmeztet mindenkit a veszélyre.

Bódi Sylvi elhagyta az országot és barátnőjével meg sem állt Baliig, ahol egyből egy halloweeni partiba csöppentek. Még barátnője Barbinek öltözött, addig Sylvi egy szexi gésának. Ráadásul a ruhája nem sok mindent hagyott a képzeletre, ugyanis elől teljesen átlátszó volt, ami alól kikukucskált a fehérneműje. A partinak azonban szomorú vége lett, ugyanis a modellt meglopták.

Az egész egy szempillantás alatt történt. Mentünk át a táncoló tömegen, hirtelen azt éreztem mintha megakadt volna valamin a táskám, mintha rángatnák… Azonnal rossz érzés fogott el, gyorsan hátranéztem és azonnal a táskámért nyúltam, s rögtön éreztem, hogy 1 telefon minusz… Próbáltam nézni, hogy ki lehetett, de csapatban csinálhatták profi zsebtolvajok, mert háromfelé széledtek szét a táncoló tömegben – mesélt a szomorú esetről Sylvi

Természetesen jelezte a lopást a biztonságiaknak, és később a rendőrségen is tett bejelentést, de nem segítettek rajta. Csupán közölték vele, hogy ez gyakran fordul elő mostanában. „Nem csak én jártam ilyen pórul, a barátikörünkben több embernek is ellopták a telefonját ezen az éjszakán” – tette hozzá a Borsnak Bódi Sylvi, aki ezúton szeretne a veszélyre figyelmeztetni minden Balira utazót.