Magazin

Hunyadi Donatellában kettős érzelmek vannak

2023.10.31. I 14:25
Úgy érzi, egyszerűen nem tud megfelelni a DWTS zsűrijének.

Hunyadi Donatella a Dancing with the Stars hétvégi adásában édesanyja, Kiszel Tünde irányába fejezte ki háláját táncával. A produkciót meghatódva fogadta a zsűri, azonban végül az eddigi legkevesebb pontot adták a párosnak, szerintük ugyanis nem tett jót a táncuknak a túl sok érzelem. 

Hunyadi és profi táncos párja, Bődi Dénes így a kiesés szélére kerültek, a nézők szavazatai mentették meg őket a kieséstől. Hunyadi a Borsnak utóbb azt mondta, nagyon boldog, hogy továbbjutottak „egy olyan elismert színművésznő ellenében, mint Eszenyi Enikő”.

„Ez egy érzelemmel teli, érzelemtől fűtött adás volt, mindenkinek a produkciójában ez benne volt. Azon leszek a jövőben, hogy ez engem ne vigyen el, és csak a táncra fogok koncentrálni. Őszintén válaszolok: nagyon kettős érzelmek vannak bennem, mert az első adásban a zsűri azt mondta hibaként, hogy nem voltak láthatók rajtam az érzelmek, most meg az, hogy láthatóak voltak, talán kissé túlzottan is. 

Egyet értek velük, de én egyébként jónak éreztem. És engem nagyon boldoggá tesz, hogy életemben először annyira felszabadultan tudtam táncolni, mint még soha! De vissza fogom nézni, építő jellegű kritikának fogom fel, amit mondtak, és tanulok belőle. A következő adásban, adásokban azon leszek, hogy elengedjek minden külső tényezőt, csak a tánc, a precizitás legyen” – fogalmazott Donatella, majd elárulta: elsősorban táncpartnerének és önmagának szeretne megfelelni.