Magazin

Sztárautó! Pap Dorci 7,5 millió forintért árulja a BMW-jét

2023.10.29. I 10:34
A Zsákbamacska háziasszonya jelenleg szingli, nyitott lenne a boldogságra, de nem akar mindenáron párkapcsolatot.

Miután Dorci az Instagram-sztorijában megosztotta az eladóvá vált járgány linkjét, sok támadás érte. Volt, aki azzal gyanúsította, hogy a saját zsebből nem engedhette volna meg magának a luxusautót.

Természetesen az Exatlon Hungary egykori versenyzője nem hagyta szó nélkül a vádakat, felháborodottan reagált az egyik kommentelő minősíthetetlen stílusú levelére, amit szintén megosztott a sztorijában.

„Amíg te otthonról, a fotelből siránkozol más emberek élete után, addig én kőkeményen megdolgoztam ezért az autóért, és saját pénzemből vettem meg, nincs szükségem ilyen megoldásokra” – tisztázta Dorci.

A Zsákbamacska háziasszonya az utóbbi hónapokban egyébként igyekezett feltöltődni, hiszen mozgalmas időszak áll mögötte: a forgatás miatt kénytelen volt nélkülözni a szeretteit.

Az Exatlon Hungary egykori sztárja jelenleg szingli, így az őszi nyaralására, Ciprusra is egy barátnője társaságában utazott, akivel tíz napot töltöttek a meseszép szigeten. A szíve azonban nyitott a boldogságra, de nem akar mindenáron párkapcsolatot.

– Az interneten soha nem ismerkednék, nem az én világom. Persze, kapok üzeneteket férfiaktól a közösségi oldalaimon, ám ezeket nem igazán van időm elolvasni. Inkább a klasszikus ismerkedési formákban hiszek, hiszen soha nem lehet tudni, ki van a profil mögött – fogalmazott Dorci.