Magazin

Robin Williams özvegye 25 millió dollárért árulja az elhunyt világsztár saját tervezésű házát

2023.10.27. I 09:05
Eladóvá vált Robin Williams egykori San Franciscó-i lakhelye, amelyet a legenda anno a gyermekei számára tervezett. 
A Sea Cliff-i gyöngyszem magával ragadó története még 1991-ben kezdődött, amikor Williams és akkori felesége, Marsha Garces Williams szerény 3,2 millió dollárért (mai árfolyamon több mint 1 milliárd forintért) megvásárolta az ingatlant. Ez volt az az év, amikor Williams a Hookban nyújtott alakításával gyerekek millióinak szívébe lopta be magát.

A Marsha Williams tulajdonába került figyelemre méltó otthonnal kapcsolatban döntésre jutott a 67 éves nő: mivel a gyerekek már mind felnőttek, úgy döntött, hogy eladja a házat – tudta meg a New York Post.

Ez egy gyönyörű, boldog ház. Sok-sok fantasztikus évet töltöttünk ott szórakozással, játékkal és örömmel – mondta Marsha, akinek kapcsolata egyébként 2010-ben, négy évvel Williams halála előtt, véget ért a színésszel.

Az impozáns házat egyébként most 25 millió dollárért, vagyis kicsivel több mint 9 milliárd forintért árulja. Az ingatlan egy 1926 körül épült olasz reneszánsz stílusú épület, amelynek három szintje mintegy 10 600 négyzetméteren terül el, és elbűvölő kilátással büszkélkedhet a Golden Gate hídra és az egész San Francisco-öbölre.