Zene

Hatalmas bejelentést tett Balázs Pali

2023.10.27. I 18:45
Az énekes az elmúlt évekről emlékezett meg a Mokkában, mialatt egy apró magánéleti titkok is megsúgott, egyik dala kapcsán. 
Balázs Pali immár énekesi karrierje 27. évébe lépett, amit egy koncert keretein belül kíván majd megünnepelni. Az énekes a részletekről a Mokkában számolt be.

1996-ban, magánkiadású kazettával vette kezdetét Balázs Pali karrierje: azóta nemcsak személy szerint az énekes, de a zeneipar, sőt, a világ maga is sokat változott. Manapság az aranylemezekben mért sikert felváltotta a lájk és a megosztás funkciója.

Ám egy dolog azóta is töretlen Balázs Pali számára: a színpadon való jelenlét, a koncertek a mai napig nagyon fontosak a számára. Továbbá az, ahogy pályafutása során 20 lemez, több, mint 45 videoklip látott napvilágot, mialatt körülbelül 3000 helyen és 8 országban léphetett fel.

Az énekes egyébként tudatosan kerüli a negatív bulvármédiát, és nagyon kevés hír jelenik meg vele kapcsolatban: 2008-ban néhány évre ki is lépett a celebvilágból, mialatt a munka ezalatt sem állt le.

Én úgy gondolom, hogy a dalaim és a színpadi dolgaim kapcsán kell, hogy a közönség megszeressen, vagy kövessen, és ehhez ragaszkodom - osztotta meg véleményét a szakmájával kapcsolatban Balázs Pali. Az interjú további részében megsúgta azt is, milyen dalokkal készül a 2 órás, a 27 évet megünneplő élőshowra.