Magazin

Berki Mazsi és leendő anyósa között hatalmas az összhang

2023.10.26. I 14:30
Berki Mazsi a párjával, Zoltánnal még nem jelent meg a nyilvánosság előtt, de a leendő anyósa feltűnt a vasárnap induló RTL Sztárbox mérlegelésén. 

Az üzletasszony elárulta, Éva nagy segítségére van most, hiszen a felkészülés utolsó szakaszában naponta kétszer is edzése van. Az asszony vigyáz ilyenkor Emmácskára, aki Mamának szólítja őt és nagymamaként is tekint rá.

– Én vagyok Mazsikám leendő anyósa, Éva – mutatkozott be a Blikk munkatársának az asszony, aki figyelemmel kísérte, amint Berki Krisztián özvegye és vasárnapi ellenfele, Megyeri Csilla mérlegre lépnek. – Már egy hete itt vagyok a kis családunkkal, segédkezem a háttérben. A fiam dolgozik és a Sztárboxra való felkészülés miatt Mazsinak is sok ideje elmegy az edzéssel, ezért én segítek most nekik. Hatalmas szeretettel vagyok mellettük, szívvel-lélekkel szurkolok Mazsinak.

Az üzletasszonynak a jelek szerint a férje tavalyi halála után sikerült teljesen új életet kezdenie. Azzal, hogy Zoltán mellett új fejezetet nyitott, ő és a lassan kétéves kislánya, Emma Katerina is olyan családban élhet, amilyenre mindig is vágyott.

Éva nagyon szurkol a fia párjának, aki szerinte elég erős ahhoz, hogy győztesként kerüljön ki a mérkőzésből.

– Ő egy rendkívüli nő, a kislánya is egy angyal. Mentálisan nagyon erős, ami biztosan segít majd neki a ringben. Természetesen én is féltem, de a támogatásunk az égig emelheti – tette hozzá Éva.